​Ring til os på: +45 21 70 53 64

(træffes bedst om aftenen) 

Om Kennel Kri Kris​

Kennel Kri Kris er beliggende tæt ved Vesterhavet på landet, nærmere bestemt nær Rakkeby i Nordjylland. Vi er 2 voksne, en datter på 17 og 2 drenge på 1 år, 2 heste og 7 tibber hvoraf flere nu er gået i pension. En del af vores tibber bor hos værts familier og indgår måske bare en enkelt gang i avl.

Interessen for Tibber startede i slutningen af 2001. De første Tibber mødte vi hos Ragnhild Primdal Kennel Sommerlyst, og vi var fortabte....sådan en hund måtte vi have.. og som denne kennel er bevis på er Tibber blevet en passion.

Kennelen laver det såkaldte stueopdræt/køkkenopdræt af vores hvalpe. Det vil sige at alle hundene her lever som "almindelige" selvskabshunde vil gøre, blot er der den forskel at vi går meget på udstilling med vores hunde, og at hundene her deltager i avl både til glæde for os selv, vores tidligere og kommende hvalpekøbere men da det stadig kun er en hobby max 1 til 2 kuld per år

Hvalpene fødes og vokser op i familien midte, og er vant til en travl moderne familie, med masser af besøg ag mennesker i alle størrelser og aldre. Endvidere vil de have truffet andre dyr, kørt i bil til byen og gået rundt på et par gågader. Endelig får til lov at tage et par timer med på arbejde og besøge familie og venner.​

Det er så de kommende ejers fornemste opgave at fortsætte dette arbejde med deres nye lille hvalp. Der findes masser af inspiration på DKK hjemmeside til dette arbejde.

Man skal også være klar over at der vil være løbende udgifter ved at have en hund; foder forsikringer, vacc og lignende. Man skal også tænke på at dyr kan blive syge, og at der kan være en god ide at tegne en hundesygeforsikring hos sit forsikrings selvskab.

Ind imellem vil der være ældre hvalpe og voksne hunde som enten ikke blev de udstillings/avls stjerner, vi havde håbet, eller som af en eller anden grund ikke passer i flokken, som søger nyt permanent hjem. Her må man forhører sig, da disse ikke annonceres ud på hjemmesiden.

Stor tak skal specielt gå til Strømkarlens Kennel, Kennel Sommerlyst, Kennel Sun and Moon, Hill-vaagens og Miliisins Kennel Askims Blankmose Passenger og Askims; uden jeres dejlige hunde, jeres støtte og hjælpsomhed, var det hele jo aldrig blevet til noget!​